iyi niyetli insanlara sözler

iyi niyetli insanlara sözler

Etiketler iyi niyetli insanlara sözler,Niyet ile ilgili sözler, İyi Niyet Sözleri, Mevlana Niyetle İlgili Sözleri, Güzel Niyetle ... Her işte hayır isteyenler insanlara iyi niyet beslesinler.
Sanatçı iyi niyetli insanlara sözler
Kategori guzel-sozler
ilahi 949 Kez dinlenen ilahisi
ilahiler İlahi Sözleri

iyi niyetli insanlara sözler Hakkında Detaylar

iyi niyetli insanlara sözler Fazla iyi niyet Sözleri Laf sokucu iyi niyet suistimal ile İlgili Sözler Kimseye iyi niyet gösterme Mevlana Niyetle İlgili Sözleri Fazla iyi niyet mutsuzluk getirir İyi niyetimi suistimal edenler Sözler Niyeti iyi olanın âkıbeti de hayır olur Gereğinden fazla iyi niyet kendine ihanettir

 

İyi niyetli insanlar genellikle doğru yolu izlerler ve etraflarına pozitif bir enerji yayarlar. İşte iyi niyetli insanlara sözlerden bazıları:

İyi Niyet İle İlgili Sözler, İyi Niyetle İlgili Sözler, Mevlana İyi Niyetle İlgili Sözleri, İyi Niyetle İlgili Güzel Sözler, İyiliği Suistimal Etmekle İlgili Sözler, İyi Niyetle İlgili Hadisler, İyi Niyetimi Suistimal Ettiniz Sözleri

İyi Niyet İle İlgili Sözler

  • "İyi niyetli olmak, insanlara güvenmek anlamına gelmez. Ancak iyi niyetli olmayan bir insan, kendisine güven duyulmasını da engeller."
  • "İyi niyetli insanlar, nerede olurlarsa olsunlar iyilik yapmaktan kaçınmazlar. Onlar için önemli olan, ne kadar çok insanın mutlu olabileceğidir."
  • "İyi niyetli insanlar, her zaman yanınızda olacaklardır. Siz ne yaparsanız yapın, onlar sizi sevgiyle kucaklayacaklardır."
  • "İyi niyetli insanlar, karşılık beklemeden yardım ederler. Onlar için en önemli olan şey, insanların mutlu olmasıdır."
  • "İyi niyetli insanlar, dünya üzerindeki kötülükle savaşırlar. Onlar, kötülüğü yenmek için sevgi ve merhametle mücadele ederler."
  • Benim öncelikle iyi niyetli insanlara ihtiyacım var. İşi bilmeyene iş öğretebilirim ama iyi niyetli olmayanın niyetini değiştiremem. (Hakan Mengüç)

    Cehenneme giden yol, iyi niyet taşlarıyla örülüdür. Hayatımda duyduğum en doğru cümle…

    İyi niyetimi ve beni kullanmaya başladıklarını anladığım anda oluşan o üzüntü. Oysa ben sadece iyi arkadaş olmak istemiştim.

    Herkesin niyeti neyse eline geçecek odur. ( Hadisi Şerif)

    Allah’ım, iyi niyeti suistimal ederek kandırmak isteyenlerin, kötü niyetlilerin ve yalancının şerrinden sana sığınırım. Amin!

    Ben iyi niyetimle sadece bir gün kaybederim. Ama sen ‘karaktersizliğinle’ bir ömür boyu kaybedeceksin!

    Niyeti kötü olan insandan değil, niyetinin kötü olduğunu gizleyen insandan kork! (Mevlânâ (Rumi)

    Ne kadar çok iyi niyetliysen, o kadar çok ağzına s*çıyorlar, kural maalesef bu.

    Arkadaşlar ve iyi niyet sizi paranın gidemeyeceği yerlere götürür. (Margaret Walker)

  • Sen çok değiştin demeyeceksin, artık iyi niyetini suistimal edemiyorum diyeceksin.

    Akıllı ve iyi niyetli insanlara özgü bir ada olması için neler vermezdim;  öyle bir yer olsa ben bile vatansever kesilirdim. (Albert Einstein)

    O kadar ilgi göster, sev, alttan al, neşeli ol ona karşı, üzme onu vs. Ama o gerizekalı tutsun bütün iyi niyetini suistimal etsin. Gerzek!

    İyi niyetini kaybetmene gerek yok. Değerini bilmeyen insanları kaybetsen yeter. (Arda Erel)

    Sadece iyi niyet kini yok eder. (Buddha)

    Kimse kırılmasın, üzülmesin diye herkese iyi niyetle yaklaşınca yerden kendi parçalarımı topluyorum…

    İyi niyet iyi bir yaşantı için yeterli olamıyor… (Ali Lidar)

    Üzgünüm, iyi niyetimin son kullanma tarihi geçmiş. Bundan sonra herkese ederi kadar muamele…

    İyi niyetimi suistimal edecek bir harekete daha yer vermiyorum hayatımda. Bunu mu yaptın, bunu mu söyledin, bana böyle mi zarar verdin, kapıya kadar geçireyim…

  • İyi niyetlerinden dolayı sürekli kaybeden insanlar; eğer kötü olamıyorlarsa onlar, bu onların zayıflıklarından değil, kişilikli kalmayı tercih etmelerindendir.

    İyi niyetli insanlar yalana çabuk kanarlar. Ama bil ki; onun da bir koruyup kollayanı vardır. (Hz. Mevlana)

    Bir yargıç: iyi niyetle dinlemeli akıllıca superguzelsozler.com karşılık vermeli sağlıklı düşünmeli tarafsızca karar vermelidir. (Sokrates)

    Daima iyi niyeti sahibi olunuz. Çünkü niyete riya karışmaz. İkrime

    Kaybedeceksek, iyi niyetimizden kaybedelim. Varsın insanlık ölmesin.

    Size göre yaptığım kötülükler bile iyi niyetimdendi, anlamadınız…

    Kötü biri olduğumu söyleyenlerin hepsi sahip olduğum iyi niyetlerimin katilleriydi.

    Kötü bir haberim var: Bugün iyi niyetimin son kullanma tarihiydi. Artık herşey adamına göre. (Donnie Brasco)

    İyi niyet ameli düzeltir, sıfata güzellik getirir. Eyyüp Sabri Osmanoğlu

    ötü biri olduğumu söyleyenlerin hepsi sahip olduğum iyi niyetlerimin katilleriydi.

    İyiliği Suistimal Etmekle İlgili Sözler

    İyi niyeti saflık olarak algılayıp suistimal etmeye çalışan insanlar üzüyor beni. Neden bu kadar kötüsünüz?

    Şu an olduğum öfkeli insandan hiç memnun değilim ama kendimi korumanın başka yolunu bilmiyorum. Bunu en iyi şefkati ve iyi niyeti suistimal edilmiş insanlar anlar.

    Allah iyi niyetimize zeval vermesin. İyi niyetimizi kibirden uzak etsin. İyi niyeti suistimal edilenlerden eylemesin. İyi niyeti suistimal edenlerden de eylemesin. Amin!

    İyi niyete karşılık yapılan suistimal, şeref yoksunluğunun tam karşılığıdır.

    İyi niyetimiz suistimal edildiyse ne yapalım? İyi niyetimizden vazgeçecek değiliz ya! Dünya zaten kötü, birilerinin iyi niyetine ihtiyacımız var.

    Neden iyi niyet suistimal edilmek zorundaymış gibi. Dünyanın düzeni mi bu? Anlamış değilim…

    İsraf etmeyin; yaşamı, zamanı, sevgiyi, saygıyı! Ve en çok da iyi niyeti.

    Ne yani; iyi niyetlerim bir bir suistimâl edildi diye, kötü biri mi olayım? Ben iyi niyetlerimle çoğaldım, anlamayıp, eksilenler utansın…

    İyi niyet; isteklerin gerçekleşmesine sebeptir. Hz. Ali

    İnsanlar iyi niyeti öyle bir suistimal ediyor ki bir gün kendini hiç olmak istemeyeceğin kadar bencil,şüpheci ve mutsuz bi insan olarak buluyorsun…

    Her işte hayır isteyenler insanlara iyi niyet beslesinler. İmam Şafii

    Kimsenin iyi olmadığını, bazen güvenmenin hata olduğunu, iyi niyetin bile suistimal edildiğini, beklentilerin hayal kırıklığı olduğunu gördüm…

    İyi niyetimizi suistimal edenlere, en duygusal yerlerinden suikast yaptık. Ondandır kötü anılmamız.

    Üzülürken bir aşama var orada insan hep kendini suçluyor. Benim hatam benim suçum benim yüzümden böyle oldu diyo, çünkü etrafında iyi niyeti suistimal eden bu kadar çok insan olduğuna inanmaktansa kabahatin kendinde olduğuna inanmak daha kolay.

    Kötü insan yoktur, iyi niyeti suistimal edile edile kötüleştirilmiş insan vardır. (Burak Aksak

    İyi niyet karakteri gerçekleştirir. Eyyüp Sabri Osmanoğlu

    Her iyi niyetimin ardından üzülüyorum olmuyor! İnsanım işte duygularıma yeniliyorum.

YORUM YAP


Sıradaki İLahiler

  • Bir sabah gelecek kardan aydınlık  Bir sabah gelecek kardan aydınlık Kalbimin yarısı mekkedir , diğer yarısı medine , üstünde bir tül gibi kudüs vardır Bir sabah gelecek kardan aydınlık ilahi ve ezgi sözleri Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık - Abdurrahim Karakoç (2:19) İndir · Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık (2:06) İndir · Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık (1:08)
  • garip bekir den ilahiler garip bekir den ilahiler garip bekir den ilahiler dinle mp3 indir garip bekir den annem ilahisi Garip Bekir den MUHAMMEDİM ilahisi garip bekir - babam ilahisi garip bekir ben allah a asi kuldum ilahi sözleri Garip Bekir yeni ilahileri Garip Bekir ilahi sözleri Garip bekir SIRA KİMDE Garip Bekir - Niye
  • efendime selam söyle efendime selam söyle efendime selam söyle dinle mp3 indir bedava Efendime Selam Söyle İlahi Sözleri Uzatırım yetmez elim İlahisi Sözleri Efendime Selam Söyle ilahisi Zahidar Efendime selam söyle Sözleri Seher vakti esen yeller Efendime Selam Söyle sözleri Fırat Türkmen Efendime Selam Söyle sözleri Efendime Selam Söyle Müziksiz Efendime Selam Söyle ilahisi indir
  • Zara - Senai Demirci - Salavat Zara - Senai Demirci - Salavat Zara - Senai Demirci - Salavat ilahi sözleri Allahümme salli ala Muhammed ,Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed, Sallallahü aleyhi ve sellem,Essalâtü vesselâmü aleyke ya Rasulallah Sen yağmurun annesi Ey Sevgili Muhabbetin bin yağmurdan serin Sen yağ ki Çöl doysun, çöl doysun ey Nebi… Sen hüznün tesellisi Ey Sevgili
  • islami Sohbet Siteleri islami Sohbet Siteleri islami Sohbet Siteleri,islami Sohbet odaları,Eğlence ve keyif bir arada dini sohbet ederek anın tadını çıkarmak gerek.İslami Sohbet’in keyfi hep bir arada olduğumuz zaman çıkar. Sohbet ile ilgili söylenmiş anlamlı değerli sözler.Söz ler için dini sözler. Karşılıklı sevgi ve güven, gerçek hayatta olduğu gibi, sanal sohbetlerde de insanların en çok aradığı şeylerin başında geliyor
  • hazan olum ilahisinin sozleri hazan olum ilahisinin sozleri içimizi titreten ilahi olaraka hatirladiğimiz ölüm ilahisi hazan olum ilahisinin sozleri Evden eve Gezer ölüm Ilahisi sözleri Ölüm var ölüm ilahi sözleri Cenaze ilahileri sözleri Ah bu Ölüm ilahi sözleri Dinimiz İslam ilahisi sözleri Kabir ilahisi Sözleri Hazan Ölüm ilahisi SOLMUŞ Beden ilahi sözleri
  • İpekyolu - Leyla İpekyolu - Leyla Leyla bir simye oldu bir çok hal lerimize, İpeykyolundan da Leyla parçası farklı bir yorum ile gündem e gelmiş. Leyla ile çıkılan yolun sonu mevlaya götürür en belirğin özlelliklerinden. İnsanoğlu neyi ararsa onu bulurmuş.
  • Cemal Kuru - Ağla Gönül Cemal Kuru - Ağla Gönül Cemal Kuru - Ağla Gönül ilahi sözleri Döner dünya geçer zaman dünyaya çok olur kanan hep aldanır böyle olan gülme gülme ağla gönül hu Gece gündüz ağla gönül yaradana yalvar gönül Allah/Rabbin sana yeter gönül gülme gülme ağla gönül
  • Sedat Uçan - Bir Bilebilsen Sedat Uçan - Bir Bilebilsen Sedat Uçan - Bir Bilebilsen ilahi sözleri Candan özledim yüce Rasulü O kâinatın çiçeği gülü Derdime şahit şu Sahra çölü nasıl özledim bir bilebilsen Bir bilebilsen bir bilebilsen, Bir görebilsen bir görebilsen Şu feryadımı bir duyabilsen nasıl özlediğimi bir bilebilsen Şu feryadımı bir duyabilsen nasıl yanarım bir bilebilsen Yâ Rasulallah….bir bilebilsen, bir bilebilsen
  • Mehmet Emin Ay - Ben İmam Hatipliyim Mehmet Emin Ay - Ben İmam Hatipliyim Mehmet Emin Ay - Ben İmam Hatipliyim ilahi sözleri Gönül verdim ezelde iman-u islam a ben Allah deyip atıldım bu şanlı meydana ben Katıldım imam-Hatib’in neslinin saflarına Veda ettim kırk yıldır hem canu canan a ben