nişan için güzel sözler| İlahi Dinle, İlahi MP3 indir

nişan için güzel sözler

 nişan için güzel sözler

Etiketler nişan için güzel sözler,Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Birbirinize hep bağlı kalın! Mutluluklar..
Sanatçı nişan için güzel sözler
Kategori guzel-sozler
ilahi 546 Kez dinlenen ilahisi
ilahiler İlahi Sözleri

nişan için güzel sözler Hakkında Detaylar

nişan için güzel sözler Nişan Sözleri Kısa nişan sözleri, instagram Nişanlı çiftlere güzel Sözler Söz Nişan Sözleri Söz Tebrik Mesajları Kısa Nisan ile İlgili Sözler Nişan Tebrik Mesajı En güzel tebrik sözleri

 

NiÅŸan Tebrik Mesajları, NiÅŸan Tebrik Sözleri, NiÅŸan Tebrik Mesajları Komik, NiÅŸan Tebrik Mesajları Dini, NiÅŸanlananları Tebrik Etme Mesajları, NiÅŸan Ä°le Ä°lgili Güzel Sözler Bu sayfamızda sizlere evliliÄŸin ilk adımı olan niÅŸan merasimi olanlara niÅŸan tebrik mesajları baÅŸlığıyla hazırladığımız kutlama mesajlarını bulabilirsiniz. NiÅŸanlanan çiftlere tebrik mesajları göndererek onları mutlu edebilirsiniz. NiÅŸan Tebrik Mesajları EvliliÄŸin,NiÅŸan, iki insanın birbirine olan sevgisini ve baÄŸlılığını ilan ettiÄŸi özel bir gün. NiÅŸanlı çiftler arasında duygu dolu bir atmosfer oluÅŸur ve bu anı ölümsüzleÅŸtirmek için güzel sözler kullanılabilir. Ä°ÅŸte niÅŸan için güzel sözlerden bazıları:

  • Seninle geçireceÄŸim her an benim için çok özel. Seni seviyorum ve seninle evlenmek için sabırsızlanıyorum.
  • Bugün seninle niÅŸanlandığımız için çok mutluyum. Hayatımın geri kalanını seninle geçirmek için can atıyorum.
  • NiÅŸanımızın her anını seninle birlikte geçirmek istiyorum. Seni seviyorum ve sana olan aÅŸkım her geçen gün daha da büyüyor.
  • Seninle birlikte olmak her zaman hayallerimden biriydi. Åžimdi hayalim gerçek oluyor ve seninle niÅŸanlandık. Seni çok seviyorum.
  • Seninle niÅŸanlanmak benim için büyük bir onur. Sana olan sevgim her geçen gün daha da artıyor ve seni hayatım boyunca mutlu etmek istiyorum.
  • NiÅŸanlım olmanın verdiÄŸi mutlulukla seninle bir ömür boyu mutluluÄŸa yürümek için sabırsızlanıyorum. Seni seviyorum.

Nişan Tebrik Mesajları

EvliliÄŸin ilk merasimi olan niÅŸanınızın mutluluk ve neÅŸe içinde geçmesi dileÄŸiyle ikinizi de tebrik eder mutluluklar dilerim.

Bugün mutluluk ülkesine giden aÅŸk trenine iki bilet aldınız. Uzun sürecek bu yolculuÄŸunuzda birbirinizi üzmeden mutlu olmanız dileÄŸiyle tebrik ederim sizleri.

Mutlu ve huzurlu bir yolun baÅŸlangıcı olan bu günde yüzünüzden gülümseme, kalbinizden mutluluk eksik olmasın.

Uzun sürecek bir mutluluk filminin fragmanı gibidir niÅŸan. Sizleri tebrik eder mutlu ve huzurlu bir evliliÄŸin sürmesinin Yüce Mevla’dan dilerim.

Ömrünüzün her günü bugünkü gibi neÅŸe ve mutluluk içinde geçsin, hayatın en güzel günlerini birlikte yaÅŸamanız dileÄŸiyle niÅŸanınızı tebrik ederim.

Birlikte aldığınız bu mutluluk kararınızın bir ömür boyu sürmesi, birbirinize olan sadakatin ve baÄŸlılığın artması dileÄŸiyle sizler kutlar niÅŸanınızı tebrik ederim.

************************

Bugün birleÅŸen ellerinizin bir daha hiç ayrılmaması, kalplerinizin her zaman birbiriniz için atması dileÄŸiyle sizleri kutluyorum.

Böyle güzel bir günde sizlerden uzak olmak ne kadar üzücü, gelemedik ama gönlümüz her zaman sizlerle. Sizleri saÄŸlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat geçirmeniz dileÄŸiyle tebrik ederim.

NiÅŸan töreninizin iki aile arasında baÄŸları güçlendirmesi ve siz iki aşığın bir ömür boyu mutlu olması dileÄŸiyle sizleri tebrik ederim.

Bugün birbirine aÅŸkla bakan gözleriniz hiçbir zaman baÅŸkasını görmesin. Sevgiyle birleÅŸen elleriniz, kıpır kıpır eden yürekleriniz hiç ayrılmasın.

AÅŸkınızın ilk resmi töreni olan niÅŸanınızı tebrik eder ömür boyu mutluluklar dileriz.

Sizlerin bu mutluluÄŸunuzu herkes kıskanacak, aÅŸkınız herkeslere anlatılacak, bu aÅŸkı duyan herkes düÄŸününüzü görmek için gelecek. Mutluluklar

Unutmayın ki paylaÅŸtıkça çoÄŸalan tek ÅŸey sevgidir, niÅŸan gibi bir merasim ile evlilik yolunda attığınız bu ilk adımda sevginizin hep çoÄŸalmasını dileklerimle mutluluklar dilerim.

Siz birbirinizi tamamlayan iki eÅŸ parça gibisiniz. Bu birlikteliÄŸinizi ömür boyunca korumanız ve hep mutlu olmanız dileÄŸiyle mutluluklar.

MutluluÄŸunuz dünyayı kıskandıracak kadar büyük olsun, sevginizi destanlaÅŸacak kadar mükemmel olsun, niÅŸanınız düÄŸününüzün fragmanı olsun.

Siz birbirine yakışan çok güzel bir çift oldunuz. Ä°nÅŸallah Allah’ım sizleri hiç ayırmaz ve bir ömür boyu mutlu olmayı nasip eder.

********************************************

DeÄŸerli ve kıymetli, lafı bereketli, gözleri renkli, cüzdanı saklı, her zaman haklı, baÅŸarı odaklı, dostluÄŸu her zaman sürecek canı arkadaşım mutluluklar dilerim.

Tüm yaÅŸantınız boyunca en güzel günleri, en neÅŸeli anları ve sevginin doruklarını beraber yaÅŸamanız dilekleri ile niÅŸanınızı tebrik ederim.

Sana ve yenge adayımıza mutluluklar dilerim. NiÅŸanınızı tebrik ederim, darısı düÄŸününüze olsun inÅŸallah.

Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok baÄŸlanarak geçsin. Birbirinize bakan gözleriniz baÅŸkasını görmesin. Mutluluk en yakın arkadaşınız olsun. Tebrikler.

Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda deÄŸilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle. Ömrünüzün sonuna kadar mutlu olmanız dileÄŸiyle  tebrik ederim sizleri

Hayat arkadaÅŸlığı yolculuÄŸunuz hayırlı olsun. Allah’ım tamamına erdirip mutlu ve mesut yaÅŸamayı nasip etsin.

NiÅŸan Evlilik Çocuk diye sürüp gidecek hayat. Önemli olan bu hayatta birbirinize destek olmanız ve her zaman birbirinizin mutluluÄŸu için mücadele etmenizdir. Bir ömür boyu mutluluklar.

Bu gibi niÅŸan için söylenebilecek sözler, niÅŸanlı çiftlerin birbirlerine olan aÅŸklarını ifade eder ve bu özel günün daha anlamlı hale gelmesine yardımcı olur.

YORUM YAP


Sıradaki İLahiler

  • YaÅŸam,Sevgi, Hak etmek sözleri YaÅŸam,Sevgi, Hak etmek sözleri Bu güzel sayfada sizler için hak etmek ile ilgili söylenmiÅŸ en güzel sözleri , iyi insanlar , kötü insanlar, YaÅŸamda hep bir ÅŸekilde insanın hak etsede etmesede bir birine lazım olduÄŸu sözlerı,hazırladık HAYATIN ASIL AMACI ASLINDA HAYATIN KENDÄ°SÄ°NÄ° HAK ETMEKTÄ°R. Gerek kendimize gerekse de yanında olmak istediÄŸimiz kiÅŸilere hak etmek, davranışlarımıza dikkat etmek dialog larımızda ki tavırlarımızla ile ilgili sözler söyler, istenilen noktaya ulaÅŸmayı adeta bir görev haline getiririz. Unutmamak gerekir ki sonuca ulaÅŸmak ne kadar önemli olsa da o sonucu hak etmek çok daha önemlidir.
  • Abdurrahman Önül yoruldum Abdurrahman Önül yoruldum Abdurrahman Önül yoruldum ilahi sözleri Abdurrahman Onul Yoruldum Mp3 indir dur · Adurahman Önül - Aramaktan Yoruldum · ABDURRAHMAN ÖNÃœL YORULDUM · Abdurrahman Önül - Yoruldum - Nihat HatipoÄŸlu
  • abdurrahman önül arafat dağı abdurrahman önül arafat dağı abdurrahman önül arafat dağı ilahisi dinle indir bedava sözleri ilahileri albumu Arafat Dağı mp3 indir Abdurrahman Önül - Arafat Dağı videoları Arafat Dağı ilahisi Arafat dağının hikayesi Arafat dağı nerede Arafat dağı Nedir Arafat Dağı Ä°lahisi Sözleri Feyzullah Koç Arafat Ne Demek
  • Sedat Uçan - Veysel Karani Sedat Uçan - Veysel Karani Sedat Uçan - Veysel Karani dinle indir sözleri Çok güzel bir ilahi aÄŸlamak eldediyil okuyan kardeÅŸimize çok teÅŸekkür yüreÄŸine saÄŸlık Ölümü yattigin zaman yastığının altında Kalktigin zamanda karşında bil.Uveys Karani ra Yemen ellerinden olan Veysel Karani hazretlerinin Resulullah Efendimizi (s.a.v) görememe hüznünü dile getirilmiÅŸtir.
  • En Manali, Anlamlı Sözler En Manali, Anlamlı Sözler En manalı anlamlı sözler kulaktan kulaÄŸa yayılmaya devam ederken, eÄŸer sizlerde birilerine arkanizi döndüyseniz , yanlış anlaşıldıysanız yaranamadıysanız .fazla fedakarlık vefasızlık getirirmiÅŸ böyle durumlarda sizde sürpriz yapmak istiyorsanız bu akımdan faydalanmalısınız. Manalı sözler anlatımlarıyla da en deger verdiklerinize çok ,sosyal medya araçlarında sizler de KiÅŸiler mesaj vermek istediÄŸi ÅŸahıslarla birebir iletiÅŸime geçmek için veya birden fazla anlama gelebilecek yapıda sayılan söz öbeklerini manalı sözler kısa ve öz olarak internet üzerinden araÅŸtırabilir, kendi ÅŸahsi paylaşım sayfalarınızda paylaÅŸabilirsiniz.
  • cübbeli canlı sohbet cübbeli canlı sohbet cübbeli canlı sohbet cübbeli ahmet hoca nın bu akÅŸamki sohbeti Lâlegül TV Cübbeli Ahmet Hoca canlı yayın Lâlegül TV Canlı Yayın cübbeli ahmet hoca nın en son sohbetini dinlemek istiyorum cübbeli ahmet hoca nın bugünkü sohbeti lâlegül tv - bu haftanın sohbeti cübbeli ahmet hoca nın en son sohbeti cübbeli ahmet hoca nın dün akÅŸamki sohbeti
  • Fatih Öztürk - Tövbe Allahım Fatih Öztürk - Tövbe Allahım Fatih Öztürk - Tövbe Allahım ilahi sözleri döndüm Allahim döndüm Döndüm kapina geldim daim süçümü bildim töve estafurullah Tovbe Allahim Tövbe Tövbe mevlam bu Töve Tövbe yarabbım Tövbe
  • 14 Åžubat Sevgililer Günü Yazısı 14 Åžubat Sevgililer Günü Yazısı   Daha dün gibi hatırlıyoruz geçen sevÄŸililer gününü.. Zaman nede çabuk akıp gidiyor.SevÄŸililer günümüz hayırlı olsun SevÄŸilisiyle buluÅŸanlara tabikide. SevÄŸiliniz size ne yapsa mutlu olursunuz,bizi hediye vermesiylemi bir güne sığdırılmış günde hatırlamasımı, istediklerimizi yerine getirmesimi senede bir gün olan günde tek..
  • Onbir Yemenli Kadinin Hikayesi - Ãœmmü Zer Onbir Yemenli Kadinin Hikayesi - Ãœmmü Zer Gül masalları anlatırdı geceleri annem bize. Gül ile bülbülün aÅŸkını dinlerdik heyecanla. Bülbülle aÄŸlar, gülle çaÄŸlardık ! Ferhatla dağı deler, ÅŸirin ile yanardık ! ÃœMMÃœ ZER
  • Anneler Günü Anneler Günü Aslında anneler günü konusu yazmayı uygun görmemiÅŸtim kendimce. Hep buruk tur içim bu konuda... Son anda kararımı deÄŸiÅŸtirip, telimi elime aldım ve bu konu hakkında ilahilersozu.com ailesi olrak benim de bir yazım olmalı diye karar verip içimden KoptuÄŸu gibi paylaÅŸmak nasip oluyor sankı..oldu..da..