sohbet hocaları

sohbet hocaları

Etiketler sohbet hocaları,Hangi Hocaları Dinleyeceğiz,pazar ve perşembe günleri yapılan dini sohbetleri
Sanatçı sohbet hocaları
Kategori islami-bilgiler
ilahi 108 Kez dinlenen ilahisi
ilahiler İlahi Sözleri

sohbet hocaları Hakkında Detaylar

sohbet hocaları genellikle dini veya manevi konularda rehberlik, öğüt verme ve sohbet etme konularında uzmanlaşmış kişilere atıfta bulunabilir. Bu kişiler, genellikle topluluklara yönelik sohbetler, seminerler veya öğütler düzenleyerek dinî, ahlaki veya manevi konularda rehberlik yaparlar.

 

Hangi Hocaları Dinleyeceğiz

Sohbet hocaları, genellikle dinî bilgileri anlamada deneyime sahip olan ve bu bilgileri topluluklarıyla paylaşma amacı güden kişilerdir. İslam kültüründe özellikle camilerde, dini toplantılarda veya özel etkinliklerde sohbet hocaları, topluluklarına dinî bilgiler aktarır, insanların sorularını yanıtlar ve manevi rehberlik sağlarlar.

Ayrıca, dini sohbetler ve rehberlik faaliyetleri sadece İslam değil, diğer dinler ve manevi inançlarla ilgilenen topluluklarda da bulunabilir. Sohbet hocaları, genellikle topluluklarını moralize etmek, duygusal destek sağlamak ve manevi gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla faaliyet gösterirler.

Her topluluğun ihtiyaçlarına ve inanç sistemine bağlı olarak sohbet hocaları farklılık gösterebilir. Sohbet hocaları, genellikle öğretim, dinî konuşmalar, rehberlik veya danışmanlık alanlarında uzmanlaşmış bireyler olabilirler.

"Sohbet hocası" genellikle dini veya manevi konularda rehberlik ve sohbet eden bir kişiyi ifade eder. Bu kişiler, genellikle dinî bilgileri anlamada deneyime sahip olan ve topluluklarında dinî konularda rehberlik yapma amacı güden kişilerdir.

Sohbet hocaları, çeşitli ortamlarda faaliyet gösterebilirler. Örneğin:

  1. Camilik Sohbetler: Çoğu zaman camilerde, haftalık sohbetler veya cuma hutbeleri sırasında dini konularda konuşmalar yapabilirler.

  2. Topluluk Sohbetleri: Mahalle toplulukları, dini cemaatler veya özel gruplar için düzenlenen sohbetlerde, dinî konularda rehberlik sağlayabilirler.

  3. Televizyon veya İnternet Programları: Bazı sohbet hocaları, televizyon veya internet üzerinden yayınlanan programlarda, online sohbetlerde veya podcast'lerde dinî konuları konuşabilirler.

  4. Eğitim Kurumları: Dini eğitim kurumlarında dersler verebilir veya öğrencilere dinî konularda rehberlik sağlayabilirler.

Sohbet hocaları genellikle dinî bilgileri, Kuran-ı Kerim'i ve hadisleri anlama konusunda yetenekli ve donanımlı kişilerdir. Ayrıca, topluluklarına manevi rehberlik sunma yeteneğine sahip olmaları beklenir.

Ancak, sohbet hocalarının görüşleri ve öğretileri kişiden kişiye değişebilir, bu nedenle bir sohbet hocasının öğretilerini değerlendirirken kişisel inançlarınıza ve değerlerinize dikkat etmek önemlidir.

YORUM YAP


Sıradaki İLahiler

  • garip bekir den ilahiler garip bekir den ilahiler garip bekir den ilahiler dinle mp3 indir garip bekir den annem ilahisi Garip Bekir den MUHAMMEDİM ilahisi garip bekir - babam ilahisi garip bekir ben allah a asi kuldum ilahi sözleri Garip Bekir yeni ilahileri Garip Bekir ilahi sözleri Garip bekir SIRA KİMDE Garip Bekir - Niye
  • efendime selam söyle efendime selam söyle efendime selam söyle dinle mp3 indir bedava Efendime Selam Söyle İlahi Sözleri Uzatırım yetmez elim İlahisi Sözleri Efendime Selam Söyle ilahisi Zahidar Efendime selam söyle Sözleri Seher vakti esen yeller Efendime Selam Söyle sözleri Fırat Türkmen Efendime Selam Söyle sözleri Efendime Selam Söyle Müziksiz Efendime Selam Söyle ilahisi indir
  • Bir sabah gelecek kardan aydınlık  Bir sabah gelecek kardan aydınlık Kalbimin yarısı mekkedir , diğer yarısı medine , üstünde bir tül gibi kudüs vardır Bir sabah gelecek kardan aydınlık ilahi ve ezgi sözleri Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık - Abdurrahim Karakoç (2:19) İndir · Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık (2:06) İndir · Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık (1:08)
  • İpekyolu - Leyla İpekyolu - Leyla Leyla bir simye oldu bir çok hal lerimize, İpeykyolundan da Leyla parçası farklı bir yorum ile gündem e gelmiş. Leyla ile çıkılan yolun sonu mevlaya götürür en belirğin özlelliklerinden. İnsanoğlu neyi ararsa onu bulurmuş.
  • Mehmet Emin Ay - Ben İmam Hatipliyim Mehmet Emin Ay - Ben İmam Hatipliyim Mehmet Emin Ay - Ben İmam Hatipliyim ilahi sözleri Gönül verdim ezelde iman-u islam a ben Allah deyip atıldım bu şanlı meydana ben Katıldım imam-Hatib’in neslinin saflarına Veda ettim kırk yıldır hem canu canan a ben
  • Sedat Uçan - Nebi Sultan Sedat Uçan - Nebi Sultan Bu albümü çok seviyorum Sedat Uçan - Nebi Sultan ilahi sözleri Dardayız zordayız akıllar şaşkın. Ne olur bizlere gel Nebi Sultan Gönülde eriyor o yüce aşkın. Ümmetin halini gör Nebi Sultan
  • DELİ DERLER - FATİH ZİREK DELİ DERLER - FATİH ZİREK Fatih Zirek ten güzel nasihatler le dolu bir söylem, Yaklaşmakta olan mübarek Ramazan ayımız tüm dünyadaki müslümanların kurtuluşuna vesile olsun. Yüreğine sağlık.
  • islami Sohbet Siteleri islami Sohbet Siteleri islami Sohbet Siteleri,islami Sohbet odaları,Eğlence ve keyif bir arada dini sohbet ederek anın tadını çıkarmak gerek.İslami Sohbet’in keyfi hep bir arada olduğumuz zaman çıkar. Sohbet ile ilgili söylenmiş anlamlı değerli sözler.Söz ler için dini sözler. Karşılıklı sevgi ve güven, gerçek hayatta olduğu gibi, sanal sohbetlerde de insanların en çok aradığı şeylerin başında geliyor
  • hazan olum ilahisinin sozleri hazan olum ilahisinin sozleri içimizi titreten ilahi olaraka hatirladiğimiz ölüm ilahisi hazan olum ilahisinin sozleri Evden eve Gezer ölüm Ilahisi sözleri Ölüm var ölüm ilahi sözleri Cenaze ilahileri sözleri Ah bu Ölüm ilahi sözleri Dinimiz İslam ilahisi sözleri Kabir ilahisi Sözleri Hazan Ölüm ilahisi SOLMUŞ Beden ilahi sözleri
  • yusuf can kutlu bir sevda yusuf can kutlu bir sevda yusuf can kutlu bir sevda ilahi sözleri Yüreğinde kor bir sevda, Yanar durur derdiyle, İman elde ateş gibi, Sızlar durur yüreğinde, Kutlu bir sevda seninki