Cuma mesajları 4 Şubat 2022| İlahi Dinle, İlahi MP3 indir

Cuma mesajları 4 Şubat 2022

Cuma mesajları 4 Şubat 2022

Etiketler Hadisli, dualı Cuma mesajları, resimli Cuma mesaji
Sanatçı Cuma mesajları 4 Şubat 2022
Kategori cuma-mesajlari
ilahi 720 Kez dinlenen ilahisi
ilahiler İlahi Sözleri

Cuma mesajları 4 Şubat 2022 Hakkında Detaylar

Üç aylarin başlamasi regaip kandili sonrasi ilk cuma sabahindan selamun aleyküm Rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı cuma günleri Cuma mesajları paylaşmak herkeste alişkanlık haline geldi. Yakın arkadaşlarına, ailesine, akrabalarına Cuma mesajı atmak isteyen vatandaşlar anlamlı, dualı ve hadisli Cuma mesajları bulmaya çalışıyor

 

ANLAMLI VE DUALI CUMA MESAJLARI

Ä°ki hayatı imha eden küfr-ü mutlaktan kurtarmak, bu zamanda pek çok ehemmiyetlidir. Bir parça meÅŸakkat olsa da, ÅŸevk ve ÅŸükür ve sabırla karşılamalı. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah'ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayi ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar...

"Büyük günahlardan kaçınıldığı sürece, beÅŸ vakit namaz ile iki cuma ve iki ramazan, aralarında geçen günahlara keffaret olur. " (Müslim, Tahâret 16)

"Bir kimse güzelce abdest alarak cuma namazına gelir, hutbeyi ses çıkarmadan dinlerse, iki cuma arasındaki ve fazla olarak üç günlük daha günahları bağışlanır. Kim hutbe okunurken çakıl taÅŸlarıyla oynarsa, boÅŸ ve mânasız bir iÅŸ yapmış olur. " (Müslim, Cuma 27)

Ä°nsan yeÅŸil yapraktır, solup gideceÄŸi yer kara topraktır. Maksat yazı yazmak deÄŸil, böyle mübarek bir günde dostları hatırlamaktır. Hayırlı Cumalar.

Åžüphesiz biz yeryüzünde olan ÅŸeyleri, onun üzerinde ziynet/süs yaptık. Böylece insanların hangisinin amel bakımından daha güzel olduÄŸunu denemek istedik. (Kehf-7) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Rabbim, dualı bir hayat yaşayan, duasını hayatına taşıyan, başkalarının duasını alan ve duası kabul olan kullardan eylesin. Hayırlı Cumalar.

Ä°nsanın bu dünyaya gönderilmesinin hikmeti ve gayesi, Halk-ı Kainatı tanımak ve ona iman edip ibadet etmektir. Cumanız Mübarek olsun.

Bu Cuma gününün feyzi üzerinize, rahmeti geçmiÅŸinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Åžükür ki karanlığı aÅŸan Cuma'ya ulaÅŸan dualarımız var. Hayırlı Cumalar...

Dua et, karanlıklar ışık olsun. Åžükret, gönlün huzur bulsun. Tövbe et, Mevlam kabul buyursun. Cumamız hayırlara vesile olsun... Hayırlı Cumalar.

Hüzün ağır gelir yüreÄŸe, ama en güzel duaları ettirir sahibine. En güzel dualarda buluÅŸmak dileÄŸiyle... Bu mübarek Cuma gününün tüm inananlar için hayırlara vesile olmasını diliyorum...

Allah'ım! Ä°nancımızdan ötürü bizi zillete düÅŸürmeye gayret edenlere fırsat verme. Bizleri Ä°slam yolundan ayırma. (amin) Hayırlı Nurlu Cumalar.

Ya Rabbim; bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara ÅŸifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et. Hayırlı nurlu cumalar.

Rabbim dünyada saÄŸlıklı, mutlu, huzurlu ve barış içinde yaÅŸamayı ahirette ise cennet bahçelerinde olmayı Peygamber Efendimizin bütün ümetine nasip eyLesin inÅŸaIIah. Amin ve hayırlı cumalar.

Yüce rabbim! Omzumuz da onca günah yüküyle, sana açtık ellerimizi... Derinden bir OF deÄŸil, yürekten bir af diliyoruz... Hayırlı Nurlu Cumalar...

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan baÄŸlar bozulsun ne de dostlar unutulsun. Cumanız Mübarek Olsun...

Bizim en büyük aÅŸkımızdır Cuma. cuması aÅŸk olanın, aÅŸkı baki olsun.

"GüneÅŸin doÄŸduÄŸu en hayırlı gün cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiÅŸ ve o gün cennetten çıkarılmıştır; kıyamet de cuma günü kopacaktır" (Müslim, Cum'a, 18)

"Ä°nsanların en hayırlısı ömrü uzun olup ameli güzel olandır." (Tirmizî, Zühd",21) Cumamız bereketli olsun.

EÄŸer imtihan oluyorsanız, bu ALLAH'ın sizi unutmadığının müjdesidir... Ellhamdülillah! Hayırlı Cumalar...

La ilahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafa'dır sözüm, ihlas-i ÅŸerif ile yıkadım yüzüm. Ayet-el kürsü için sen kabul eyle sözüm. Allah'ım cumamızı ve ettiÄŸimiz duaları kabul etsin inÅŸallah. Gönüller duada birleÅŸince Cumalar güzelleÅŸir. HAYIRLI CUMALAR...

Cuma günü günah iÅŸlemeden selâmetle geçerse, diÄŸer günler de selâmetle geçer. Allah Cumamızı ve ettiÄŸimiz duaları kabul etsin inÅŸallah.

Af dilemekten çekinmeyin, Hiçbir günah Allah'ın Rahmetinden büyük deÄŸildir. Hayırlı Cumalar. Selam ve dua ile.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın avucunuza melekler gül koysun, yüreÄŸiniz coÅŸsun Cuma gününüz mübarek olsun. Allah'ın bize bahÅŸettiÄŸi en güzel gününüzü kutlarım.

"Ey iman edenler, Cuma günü namaz için ezan okunduÄŸu zaman Allah'ı anmaya koÅŸun. AlışveriÅŸi bırakın. Bilseniz bu sizin için daha iyidir. Namaz bitince yeryüzüne dağılın. Allah'ın lütfundan rızk isteyin Allah'ı çok anın ki mutluluÄŸa eriÅŸesiniz." (Cuma 9-10)

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. Sen de dua et Allah için. Cumanız mübarek olsun.

Allah'ım ÅŸu mübarek cuma günü hürmetine ülkemizin dirliÄŸini, birliÄŸini bozmak isteyenlere, askerimize, polisimize, halkımıza zarar vermek isteyenlere sen fırsat verme yarabbi. Görevi başında bizim için canını ortaya koyan tüm güvenlik güçlerimizi sen koru ve muzaffer eyle. Ayyıldızlı al bayrağın gölgesinde ezan sesiyle ülkemizi bir ve daim eyle Amin. Ülkemizin ÅŸu sıkıntılı zamanında görüÅŸümüz ne olursa olsun derdimiz ülkemiz olsun. Selam ve dua ile hayırlı cumalar.

Cumamız aÅŸk olsun gönlümüzden geçen en hayırlı dualar kabul olsun. Güzel Cumalar dirim. Yeni güne bismillah cumaya kavuÅŸturana ÅŸükürler olsun...

Bugün her zamanki gibi bayram olsun, hüzünler dönüÅŸsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın, Kalbimizdeki marazları gidersin Åžafi namıyla. Cumanız Mübarek Olsun!

Rabbim dünyada saÄŸIıkIı, mutIu, huzurIu ve barış içinde yaÅŸamayı ahirette ise cennet bahçeIerinde oImayı peygamber efendimizin bütün ümetine nasip eyIesin inÅŸAIIah. Amin ve hayırlı cumalar.

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. HAYIRLI CUMALAR...

Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüÄŸünden aÄŸlasın...Åžeytandan yaradana sığınki sefsin seni deÄŸil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar. Ey Rabbim! Gözlerimden sevgiyle bakan ışıkları eksik etme, hayırları görmeyi ve her yaratılanı senden dolayı sevmeyi nasip et! Amin. Hayırlı Cumalar.

Tüm din kardeÅŸlerimin cuması mübarek olsun. Allah herkese ÅŸifa versin, bu güzel gününüz gülümsemelerle bitsin inÅŸallah.

Ümit ederiz ki bu mübarek cuma günü, zor günler geçirdiÄŸimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduÄŸumuz ÅŸu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Cumalar bereket ve kurtuluÅŸ günüdür. Hayırlı güzel Cumalar dilerim.

"Bazı kimseler cuma namazlarını terketmekten ya vazgeçerler veya Allah Teâlâ onların kalplerini mühürler de gafillerden olurlar. " (Müslim, Cuma 40)

"Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çokça salât ü selâm getiriniz; zira sizin salât ü selâmlarınız bana sunulur. " (Ebû Dâvûd, Salât 201, Vitir 26)

Duaların geri çevrilmeyeceÄŸi bu mübarek günde Rabbim Dualarımızı kabul etsin..Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın Ä°nÅŸallah ..Hayırlı Nurlu Cumalar.

Allah'ın (c.c.) rahmeti, maÄŸfireti, bereketi üzerine oLsun. Rabbim günümüzü hayırLı ve bereketli kılsın, Hayırlı cumalar diliyorum.

Hakkı sevenlerden, Hidayete Erenlerden, Resulü görenlerden, cennete girenlerden, günahları af edilenlerden olmak dileÄŸiyle. Hayırlı Cumalar.

Melekler daima duacınız olsun... YüreÄŸiniz ferah, ilhamınız bol olsun... Sevgili Peygamberimiz, ÅŸefaatçiniz olsun... Cumanız mübarek olsun...

Allah'ım! Ruhumu Daraltma, Kalbimi Karartma, Darda koyup Aratma, Hak yolundan saptırma, beni senden Başkasına yalvartma. (amin) Hayırlı Nur'lu cumalar.

Ne ev sahibiyim bu alemde, ne de kiracı... Sadece bir ömür misafirim! GeldiÄŸim saat belli, GideceÄŸim saat belirsiz... YüreÄŸim kıymet bilene emanet... Gerisi rabbime teslimiyet...! Gerçek sevgi ve sevenlerimizle birlikte olmak dileÄŸiyle. Hayırlı Cumalar...

cuma mesajları anlamlı cuma mesajları dualı cuma mesajları resimli cuma mesajları ayetli cuma mesajları hadisli cuma mesajları cuma mesajı

YORUM YAP


Sıradaki İLahiler

  • deprem mesajları resimli deprem mesajları resimli deprem mesajları resimli epremzedelere umut olmak, sabır dilemek, yanlarında olduÄŸunu göstermek için deprem mesajları ve sözleri araÅŸtırılıyor. Ä°ÅŸte KahramanmaraÅŸ, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Adıyaman, Osmaniye, Malatya deprem geçmiÅŸ olsun sözleri…
  • Grup Anadolu GüneÅŸim - Nurundan Grup Anadolu GüneÅŸim - Nurundan Ya ahmed Ya muhammed Ya habiballah Grup Anadolu GüneÅŸim - Nurundan ilahi sözleri Nice insanlık yol buldu Yolundan ya Rasulallah Karanlıklar aydın oldu Nurundan ya Rasulallah
  • MURAT BELET - YARA BENDE MURAT BELET - YARA BENDE Kanayan En Büyük Yaramız Mescidi Aksadır Rabbim Zafer Nasip Eylesin. Sözünden müziÄŸine çok güzel baÅŸarılı bir eser olmuÅŸ emeÄŸi geçen herkese çok teÅŸekkürler elinize yüreÄŸinize saÄŸlık.
  • ÂŞK BAHÇENÄ°N GÃœLÃœ SEN- Metin Fidan ÂŞK BAHÇENÄ°N GÃœLÃœ SEN- Metin Fidan Menzil ilahilerinden yeni bir beste, yeni bir ilahi, AÅŸk Bahçenin Gülüsün Sen Sultanım MaÅŸallah EmeÄŸi geçenlerin eline saÄŸlık. Daha ne ilahiler yazılacak kimbilir..
  • Hasan Sağındık - Görsünler Hasan Sağındık - Görsünler Hasan Sağındık - Görsünler ÅŸiirleri ve sözleri Muhsin YazıcıoÄŸlu Görsünler Hasan Sağındık indir, Muhsin YazıcıoÄŸlu Görsünler Hasan Sağındık mp3 indir dur, Görsünler Hasan Sağındık mobil indir
  • Ä°smail Beyhan - Resule KavuÅŸtur Beni Ä°smail Beyhan - Resule KavuÅŸtur Beni Ä°smail Beyhan - Resule KavuÅŸtur Beni ilahi sözleri Yalın ayak düştüm kızgın çöllere Yine hasret kaldım pembe güllere Bu gönül aÅŸkınla düştü dillere Yarabbi Resule kavuÅŸtur beni MuhteÅŸem ilahi muhteÅŸem yorum Allah CC razı olsun rabbim rasulume kavuÅŸtur beni canımın cani
  • canım annem cemal kuru canım annem cemal kuru canım annem cemal kuru ilahi sözleri Geliyorum canım annem. Ana yârdır, ana yârdır. Ana gül, ana bahardır. Bir haberin alamadım. Kırıldı kolum kanadım. Yola düştüm adım adım. Geliyorum canım annem.
  • mehmet yetkin ilahiler mehmet yetkin ilahiler mehmet yetkin ilahileri dinle indir bedava sözleri ilahisi Mehmet Yetkin Ä°LAHÄ°LERÄ° indir Mehmet Yetkin Elveda Mehmet Yetkin MÃœZÄ°KSÄ°Z ilahiler indir Süleymanlı kurslarımızın Müziksiz ilahileri kaside-i bürde mehmet yetkin Mehmet Yetkin ilahileri Sözleri Mehmet Yetkin kimdir Mehmet Yetkin medineye Varamadım
  • Ä°bretlik,Ä°mtihan ve Dua Sözleri Ä°bretlik,Ä°mtihan ve Dua Sözleri Bu günki konumuz Ä°bretlik sözler, imtihan,Dua da bulunmak, hayat da nelerle nasıl davranmamız gerekir, Hiçbir ÅŸeyin hiçbir ÅŸeye yetmediÄŸi yerde ALLAH herÅŸeye yeter. Elhamdülillah. Hayalinin Ä°mkansız olduÄŸunu söyleyenlere deki; Allah her ÅŸeye gücü yetendir... Sizlerinde sevdiklerinize eÅŸinize dost unuza yollayıp paylaÅŸabilirsiniz..
  • islami Sohbet Siteleri islami Sohbet Siteleri islami Sohbet Siteleri,islami Sohbet odaları,EÄŸlence ve keyif bir arada dini sohbet ederek anın tadını çıkarmak gerek.Ä°slami Sohbet’in keyfi hep bir arada olduÄŸumuz zaman çıkar. Sohbet ile ilgili söylenmiÅŸ anlamlı deÄŸerli sözler.Söz ler için dini sözler. Karşılıklı sevgi ve güven, gerçek hayatta olduÄŸu gibi, sanal sohbetlerde de insanların en çok aradığı ÅŸeylerin başında geliyor