Miraç Kandili - Cuma Mesajları 2023

Miraç Kandili - Cuma Mesajları 2023

Etiketler 2023 Miraç Kandili mesajlari ,MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI INSTAGRAM, islami konular, dini bilgiler, ilahiler, ayet ve süreler, cuma mesajları,
Sanatçı Miraç Kandili - Cuma Mesajları 2023
Kategori guzel-sozler
ilahi 3347 Kez dinlenen ilahisi
ilahiler İlahi Sözleri

Miraç Kandili - Cuma Mesajları 2023 Hakkında Detaylar

Bu sene 2023 miraç Kandili ve cuma mesajları bir arada. Dualı, ayetli, farklı Miraç Kandili mesajları, Cuma mesajları 2023 burada Sizde sevdiklerinize ilahilersozu.com sayfamızdan sosyal medyada paylaşabiliceğiniz kısa,uzun kandil ve cuma mesajaları.

 

İki mübarek günün birleştiği, duaların rahmet olup yağacağı bu önemli günde sevdiklerini unutmayanlar, 
cuma mesajları ile kandil mesajları bir arada. İşte birbirinden güzel cuma ve kandil mesajları... 
İslam inancına göre, Hazreti Muhammed sallalahu aleyhus selam 27 Recep 621 hicri tarihinde gece Allah ın 
daveti üzerine Cebrail Aleyhisselam ın rehberliğinde Mescid-i Haram dan, Mescid-i Aksa ya, 
oradan semaya, yüce alemlere ve ilahi huzura yükseldi. 
Miraç; ferdi, toplumu ve bütün insanlığı yücelten ve yükselten değerlerle buluşarak, zamanın önemini idrak 
ve sorumluluk bilinci ile her türlü kötülüklerden arınma ve ilahi emirlere teslimiyet göstererek, 
yüce mertebelere ulaşma azmini kuşanmaktır. Cuma günü ne denk gelmesiylede iki güzel gün bizlere nimettir. Tüm İslam aleminin mübarek Miraç kandilini kutluyor, bu gecenin hayır ve bereketiyle hepimizi 
iç huzura eriştirmesini Yüce Allahtan diliyorum…

Deprem felaketini yaşadığımız bu günlerde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 
Başımız sağolsun. Kandiliniz ve cumanız mübarek olsun.

Ümit ederim ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz, fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz 
şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. 
Miraç kandiliniz mübarek olsun.

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. 
Bu gecede dua edelim Rabbimize. Miraç kandiliniz ve Cumamiz mübarek olsun.

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve 
bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller. Hayırlı cumalar.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, 
her türlü duaların kabul olsun, Miraç kandilin mübarek olsun...Hayırlı cumalar.

Miraç kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.Hayırlı Cumalar.

Bu gece Miraç Gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. İyi kandiller.

Miraç; varoluşun gaye ve hikmetini anlayarak, kendisi, çevresi ve Rabbiyle barışık, huzur ve güven içinde bir 
hayatın; kan, gözyaşı, işgal, yoksulluk ve sefaletin olmadığı bir dünyanın inşası için çalışmaktır. Kandiliniz Mübarek olsun.

Her müminin, riayet etmesi ve vefalı olması gerekli olan hususlar şunlardır: Din saygısı, edebe saygısı ve sofra saygısı. 
Miraç Kandiliniz ve Cumanız Mübarek Olsun...

Rabbim Sen affedicisin affetmesini seven ve bilensin. Sen bizleri mübarek 
Miraç kandili hatırına Affı Mağfiret eyle. Amin. Hayırlı Kandiller.Hayırlı Cumalar.

Mümin yüreklerin manevi duygu ve hislerle coştuğu bu gecelerde, bütün insanlığın huzuru ve iyiliği için 
yapacağımız içten ve samimi dualarımız, miracın bize sunduğu en büyük imkândır. Hayırlı kandiller, hayırlı cumalar.

İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun...

Yakınlık ne mekanda ne zamandadır, sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır. Hayırlı Cumalar.
Miraç kandiliniz mübarek olsun.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, 
bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Miraç kandiliniz mübarek olsun.Hayırlı Cumalarınız olsun.

Ruhu aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, 
coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, Miraç Kandiliniz mübarek olsun...

Bu gecenin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun 
kandiliniz ve cumanız mübarek olsun.

De ki; Rabbim bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın. Miraç Kandiliniz ve Cumanız mübarek olsun.

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Miraç Kandiliniz ve Cumanız Mübarek Olsun.

MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI DUALI 2023

En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukların avuçlarında ve en sonsuz sevgilerin gönlünce yaşayacağı nice mutlu Kandillere...

Rahmet elçisi Hz. Muhammed'in göğe yükselip diğer alemleri görüşünü ifade eden Miraç Kandili, hayatımızı onun ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir günü ifade eder. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Miraç Kandili mübarek olsun.

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün Kandil, Kandilin mübarek olsun.

Bu gecenin ülkemize, dünyaya ve hepimize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Kandiliniz kutlu olsun.

Gül bahçesine girenler, gül olmasa da gül gibi kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun bu gece, kandiliniz mübarek olsun.

Şiddetin, kibirin, öfkenin yok olduğu bir Kandil diliyorum. Hepimizin Miraç Kandili mübarek olsun...

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle Miraç Kandilin mübarek olsun.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kalbiniz nur dolsun, makamınız firdevs, dualarınız kabul olsun. Miraç kandiliniz kutlu olsun.

MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI FACEBOOK

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Sen ki; suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısını naip et bize Allah'ım... Hayırlı kandiller.

Miraç kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle... Kandilinizi en içten dileklerimle kutlarım.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Miraç kandilin mübarek olsun...

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Miraç kandilinizi kutlarım Allah'a emanet olun. Güzel kandiller..

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI WHATSAPP

Sen ki; suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısını naip et bize Allah'ım... Hayırlı kandiller.

Ey Rabbim! Bu gece şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa nasiplenmeyi kısmet eyle. Miraç kandiliniz mübarek olsun!

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini basımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle Nice kandiller.

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak gibi yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların sizleri sırılsıklam etmesi dileğiyle... Kandiliniz mübarek olsun!

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul Miraç Kandiliniz mübarek olsun!

MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI INSTAGRAM

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Miraç kandiliniz hayırlı olsun!

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım. Eller semaya kalkıp yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak. Miraç kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

İnsanı miraca götüren yol barıştan, sevgiden ve kardeşlikten geçer. Birlik ve beraberlik içinde Miraç Kandiliniz mübarek olsun…

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

YORUM YAP


Sıradaki İLahiler

  • İbretlik,İmtihan ve Dua Sözleri İbretlik,İmtihan ve Dua Sözleri Bu günki konumuz İbretlik sözler, imtihan,Dua da bulunmak, hayat da nelerle nasıl davranmamız gerekir, Hiçbir şeyin hiçbir şeye yetmediği yerde ALLAH herşeye yeter. Elhamdülillah. Hayalinin İmkansız olduğunu söyleyenlere deki; Allah her şeye gücü yetendir... Sizlerinde sevdiklerinize eşinize dost unuza yollayıp paylaşabilirsiniz..
  • adin gecer adin gecer dursun ali erzincanli adin gecer sözleri Adın Geçer Beni bekliyordun beş süt kardeşten birisin Hevazin sofrasında Halimenin evinde şeref misafirisin
  • esmaül hüsna ilahi esmaül hüsna ilahi Uyudum uyandım Elhamdülillah Çocuklar İçin Esmaül Hüsna İlahisi dinle indir esmaül hüsna ilahi Esmaul Husna Zikri indir, mp3 indir, dinle. Mp3 Medya internet ortamında kullanıcılarına herhangi bir ücret talep etmeden en iyi kalitede müzik indirme
  • Hafta sonu Özlü ve güzel sözler Hafta sonu Özlü ve güzel sözler Özellikle sosyal medyada en çok yapılan paylaşımlar arasında özlü sözler de yer almaktadır. Herkesin beğenisini toplayacak özlü sözler paylaşmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Güzel sözler özlü sözler ile de sevdiklerin yüzünde güzel bir tebessüm ve ya düşündürücü sözler oluşturabilirsiniz. Sevdikleriniz ya da yakın çevreniz ile güzel sözler,özlü sözler paylaşmak istiyor ve duygularınıza tercüman olacak sözler arıyorsanız doğru yerdesiniz.
  • cemal kuru ilahi sözleri cemal kuru ilahi sözleri cemal kuru ilahi sözleri cemal kuru ilahileri dinle bedava telefona indir Cemal Kuru Arafat Dağı İlahi Sözleri Cemal Kuru Kabrimin İlk Gecesi İlahi Sözleri Cemal Kuru albümleri ve Cemal Kuru albümlerindeki ilahilerin sözlerini ilahilerini sitemizde sizler için hazirladık
  • islami Sohbet Siteleri islami Sohbet Siteleri islami Sohbet Siteleri,islami Sohbet odaları,Eğlence ve keyif bir arada dini sohbet ederek anın tadını çıkarmak gerek.İslami Sohbet’in keyfi hep bir arada olduğumuz zaman çıkar. Sohbet ile ilgili söylenmiş anlamlı değerli sözler.Söz ler için dini sözler. Karşılıklı sevgi ve güven, gerçek hayatta olduğu gibi, sanal sohbetlerde de insanların en çok aradığı şeylerin başında geliyor
  • Ümit Dursun - Seydami Ümit Dursun - Seydami Ümit Dursun - Seydami ilahi sözleri Yol verin ona gideyim Cemalini seyredeyim Ben acılar içindeyim Özlüyorum ben Seydamı
  • Gün Gelecek Güneş Doğacak Gün Gelecek Güneş Doğacak Gün Gelecek Güneş Doğacak ilahi sözleri Dayan ey nazlı Aksa, çatma o mağrur kaşını Dayan ey nazlı Aksa, sil sen o gözyaşlarını Ey şehitler şehri Gazze, eyme dik tut başını Gazze ye gün gelecek güneş doğacak Kış bitecek yaz olacak Gazze o zalimlere mezar olacak
  • Abdurrahman Onul - Pirleridir Geylani Abdurrahman Onul - Pirleridir Geylani Abdurrahman Onul - Pirleridir Geylani ilahi sözleri Kadiriler geliyor, dağlar taşlar inliyor, Herkes susmuş dinliyor, Pirleridir Geylani. Ya ilahi bakisin, yer göğün sahibisin Pirleridir Geylani Sözleri - Pirleridir Geylani İlahisini Dinle - Pirleridir Geylani İlahi Sözleri Abdurrahman Önül kaleminden yazılan Pirleridir Geylani ilahisinin sözlerisini sizler için aşağıda derledik. Pirleridir Geylani İlahisinin Sözlerine aşağıdan erişebilirsiniz.
  • murat necipoglu bir yesil sancakli murat necipoglu bir yesil sancakli murat necipoglu bir yesil sancakli ilahi sözleri Halet ile bana bir hal göründü,  Bir yeşil sancaklı sultan göründü.  Gözümün gördüğünü söylerim size,  Bir yeşil sancaklı sultan göründü.