Regaip Kandili Mesajları 2024 - Kandil Mesajlari

Regaip Kandili Mesajları 2024 - Kandil Mesajlari

Etiketler Regaip Kandilinde müslümanlar birbirlerine mesaj atarak aralarındaki bağı güçlendiriyor. Bugünü ibadet ederek geçirmek isteyenler, kandil mesajları ile de kutlama yapıyorlar
Sanatçı Regaip Kandili Mesajları 2024 - Kandil Mesajlari
Kategori cuma-mesajlari
ilahi 226 Kez dinlenen ilahisi
ilahiler İlahi Sözleri

Regaip Kandili Mesajları 2024 - Kandil Mesajlari Hakkında Detaylar

en güzel hiç bir yerde bulamayacağiniz Regaip Kandili Mesajları 2024 - Kandil Mesajları burda selamün aleyküm sevgili ilahilersozu.com ziyaretçileri oncelıkle hayirli sabahlar ,hayirli kandiller Kandil gününü sevdiklerinden uzakta geçirecek olanlar, kandil mesajları aracılığıyla iyi dileklerini iletiyor. Regaip Kandili Mesajları 2024 - Kandil Mesajları, Resimli, En güzel, dualı, ayetli, hadisli, uzun, kısa, anlamlı, güllü ve bayraklı kandil mesajı önerileri

 

REGAİP KANDİLİ MESAJLARI RESİMLİ 2024 

Regaip Kandili Mesajları 2024 - Kandil Mesajları, Resimli, En güzel, dualı, ayetli, hadisli, uzun, kısa, anlamlı, güllü ve bayraklı kandil mesajı önerileri Hicri takvime göre bu yıl 11 Ocak Perşembe günü idrak edilecek olan Regaip Kandili, mübarek üç ayları müjdeliyor. Kelime anlamı 'bol sevap' olan Regaip Kandili'nde sevdiklerine mesaj göndermek ve İslam aleminin kandilini sosyal medyada kutlamak isteyenler için 'Regaip Kandili mesajları resimli 2024, Dualı, hadisli Regaip Kandili mesajları'nı haberimizde derledik. İşte detaylar...

DUALI REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzellikler senin olsun. HAYIRLI KANDİLLER…

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimiz"e. Hayırlı kandiller..

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Regaip kandilinizi kutlarım Allah'a emanet olun. Güzel kandiller..

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı, anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun.

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Regaib Kandilinizi kutlarım Allah'a emanet olun. Hayırlı kandiller.

HADİSLİ REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

"Regaip gecesinde yapılan dua reddedilmez, orada yapılan istiğfar kabul olunur.' (İbnu Mâce)" Bu mübarek gecede dualarımızı samimiyetle yapalım ve Yüce Allah'tan af, mağfiret ve rahmet dileyelim.

"Regaip Kandili'nde yapılan duaların kabul olduğuna dair peygamberimiz (s.a.v.) şöyle buyurdu: 'Regaip Gecesi, rahmet ve mağfiret gecesidir. Allah Teâlâ, bu geceye sahip olanlara rahmet eder.' (Ebu Nuaym)"

Regaip Kandili'nde, peygamberimiz Muhammed'in (s.a.v.) şu güzel sözünü hatırlayalım: 'Üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili geldiğinde, Allah Teâlâ'nın rahmet ve mağfiretiyle dolu olan bu geceyi değerlendirin.'

"Regaip Gecesi dua edenin duası kabul olur, oruç tutanın orucu makbuldür, namaz kılanın namazı kabul olur. (Deylemi)" Regaip Kandili, Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bir gecedir. Dualarımızı eksik etmeyelim, tövbe istiğfar ile Yüce Allah'a yönelelim.

REGAİP KANDİLİ MESAJLARI RESİMLİ 2024 | Hicri takvime göre bu yıl 11 Ocak Perşembe günü idrak edilecek olan Regaip Kandili, mübarek üç ayları müjdeliyor. Kelime anlamı 'bol sevap' olan Regaip Kandili'nde sevdiklerine mesaj göndermek ve İslam aleminin kandilini sosyal medyada kutlamak isteyenler için 'Regaip Kandili mesajları resimli 2024, Dualı, hadisli Regaip Kandili mesajları'nı haberimizde derledik. İşte detaylar...

SOSYAL MEDYA İÇİN REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

Binlerce çiçek var, ama gül başka. Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca gün var, ama bugün başka, Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğın saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kandiliniz mübarek olsun..

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Hayırlı kandiller.

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun.

Gül sevginin tacıdır o yüzden her bahar gülle taçlanır, o gül ki Muhammed (SAV)'ı anlatır. Muhammed (SAV)'ı anlayana gül koklatılır, gül kokulu KANDİLİNİZ MÜBAREK olsun.

Gel ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, Miraçtan iner gibi gel gel. Bekliyoruz yıllardır. Kandiliniz mübarek olsun..

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, kandiliniz kutlu olsun.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatın en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice kandillere.

YORUM YAP


Sıradaki İLahiler

  • Hafta sonu Özlü ve güzel sözler Hafta sonu Özlü ve güzel sözler Özellikle sosyal medyada en çok yapılan paylaşımlar arasında özlü sözler de yer almaktadır. Herkesin beğenisini toplayacak özlü sözler paylaşmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Güzel sözler özlü sözler ile de sevdiklerin yüzünde güzel bir tebessüm ve ya düşündürücü sözler oluşturabilirsiniz. Sevdikleriniz ya da yakın çevreniz ile güzel sözler,özlü sözler paylaşmak istiyor ve duygularınıza tercüman olacak sözler arıyorsanız doğru yerdesiniz.
  • cemal kuru ilahi sözleri cemal kuru ilahi sözleri cemal kuru ilahi sözleri cemal kuru ilahileri dinle bedava telefona indir Cemal Kuru Arafat Dağı İlahi Sözleri Cemal Kuru Kabrimin İlk Gecesi İlahi Sözleri Cemal Kuru albümleri ve Cemal Kuru albümlerindeki ilahilerin sözlerini ilahilerini sitemizde sizler için hazirladık
  • esmaül hüsna ilahi esmaül hüsna ilahi Uyudum uyandım Elhamdülillah Çocuklar İçin Esmaül Hüsna İlahisi dinle indir esmaül hüsna ilahi Esmaul Husna Zikri indir, mp3 indir, dinle. Mp3 Medya internet ortamında kullanıcılarına herhangi bir ücret talep etmeden en iyi kalitede müzik indirme
  • hasan dursun - Ya Resulallah hasan dursun - Ya Resulallah Başımızın tacı efendiler efendisi Sevgili Peygamberim hasan dursun - Ya Resulallah ilahi sözleri Şanından gelen tebessüm sünnetin Ya Rasulallah Şefaat eyle ki gülsün ümmetin Ya Rasulallah Âlemlere rahmet olan habibsin Ya Rasulallah Merhametiyle medh olan tabibsin Ya Rasulallah Rasulallah Habiballah Nebiyyallah Rasulallah Habiballah Nebiyyallah Rabbim şefaatinden bizleri mahrum bırakmasın. Ceddine rahmet hasan dursun
  • murat necipoglu bir yesil sancakli murat necipoglu bir yesil sancakli murat necipoglu bir yesil sancakli ilahi sözleri Halet ile bana bir hal göründü,  Bir yeşil sancaklı sultan göründü.  Gözümün gördüğünü söylerim size,  Bir yeşil sancaklı sultan göründü. 
  • ertuğrul erkişi gönül sızım ah efendim ertuğrul erkişi gönül sızım ah efendim ertuğrul erkişi gönül sızım ah efendim ilahi sözleri Uzun olur gecelerim hep ismini hecelerim Tütmez oldu bacalarım gönül sızım ah Efendim Köyünün yoluna düşsem yüzümü tozuna sürsem Günahkarım yandım desem gel dermisin ah Efendim
  • islami Sohbet Siteleri islami Sohbet Siteleri islami Sohbet Siteleri,islami Sohbet odaları,Eğlence ve keyif bir arada dini sohbet ederek anın tadını çıkarmak gerek.İslami Sohbet’in keyfi hep bir arada olduğumuz zaman çıkar. Sohbet ile ilgili söylenmiş anlamlı değerli sözler.Söz ler için dini sözler. Karşılıklı sevgi ve güven, gerçek hayatta olduğu gibi, sanal sohbetlerde de insanların en çok aradığı şeylerin başında geliyor
  • efendime selam söyle efendime selam söyle efendime selam söyle dinle mp3 indir bedava Efendime Selam Söyle İlahi Sözleri Uzatırım yetmez elim İlahisi Sözleri Efendime Selam Söyle ilahisi Zahidar Efendime selam söyle Sözleri Seher vakti esen yeller Efendime Selam Söyle sözleri Fırat Türkmen Efendime Selam Söyle sözleri Efendime Selam Söyle Müziksiz Efendime Selam Söyle ilahisi indir
  • Önüme Bir Cebel Düştü · Fatih Koca Önüme Bir Cebel Düştü · Fatih Koca Önüme Bir Cebel Düştü · Fatih Koca ilahi sözleri Önüme bir cebel düştü Bir ucu şehir içinde Benim şahım dükkân açmış Ne ararsan var içinde Dükkâna var pazar eyle Rakibinden hazar eyle Ayla güne nazar eyle Muhammed Ali içinde
  • Gün Gelecek Güneş Doğacak Gün Gelecek Güneş Doğacak Gün Gelecek Güneş Doğacak ilahi sözleri Dayan ey nazlı Aksa, çatma o mağrur kaşını Dayan ey nazlı Aksa, sil sen o gözyaşlarını Ey şehitler şehri Gazze, eyme dik tut başını Gazze ye gün gelecek güneş doğacak Kış bitecek yaz olacak Gazze o zalimlere mezar olacak