kına gecesi ilahileri sözleri

kına gecesi ilahileri sözleri

Etiketler kına gecesi ilahileri sözleri,Annem Hakkın Helal Kına Gecesi Şarkıları Mp3 İndir ve Annem Hakkın Helal Kına Gecesi ilahileri cep telefonuna indirip dinleme Annem Hakkın Helal Kına Gecesi
Sanatçı kına gecesi ilahileri sözleri
Kategori ilahi-dinle
ilahi 407 Kez dinlenen ilahisi
ilahiler İlahi Sözleri

kına gecesi ilahileri sözleri Hakkında Detaylar

kına gecesi ilahileri sözleri Kınaya hoşgeldiniz ilahisi sözleri Ben bu Gece Misafirim ilahisi sözleri Gelinin başına koyarlar tacı İlahisi sözleri Kına yakmis ellerine dayanamam dillerine sözleri Kına İlahisi annem sözleri Bartın Kina Ilahisi sözleri Gelin mevlidi ilahileri sözleri Getir anam getir tası Sözleri

 

Kına İlahisi Listesi - Müzikli, Müziksiz Kına İlahileri Önerileri

Kına gecesi ilahileri, genellikle düğün öncesi düzenlenen kına gecelerinde çalınan ve söylenen özel ilahilerdir. Bu ilahiler genellikle sevgi, mutluluk, birliktelik ve aşk temalarını işler. İşte kına gecesi ilahilerine örnek olarak kullanılabilecek bazı sözler:

  1. "Rabbimiz dualarımızı kabul etsin, Bir ömür boyu birlikte yürüsün yolumuz. Kına gecesi, aşkla dolu olsun gönül, Birbirimize dua edelim, yaradana soralım."

  2. "Gelincik giydi kınayı, Aşk dolu gönül yanıyor. İlahiler yükselsin semaya, Bir ömür boyu süren bir aşk bu."

  3. "Kınalı kuzum, sevgilim, Kalbimiz bir, gönlümüz bir. Yandıkça yansın bu kına, Bir ömür boyu süren bir aşk bu."

  4. "Gelinimizin gözleri parlıyor, Sevgiyle dolu kalpleri bir oluyor. Dualarla işlenen bu kına gecesi, Rabbimiz bir ömür boyu mutluluk versin."

  5. "Kına gecesi geldi çattı, Aşkla yandık, sevgiyle yaşadık. Dualarımızla işledik bu gecenin kınasını, Rabbimiz bir ömür boyu mutluluk ihsan etsin."

  6. "Gelincik giydi kınayı, Aşk dolu gönül yanıyor. İlahiler yükselsin semaya, Birbirimize dua edelim, yaradana soralım."

Kına gecelerinde kına türküleri söyleniyor ancak bazen kına ilahisi de dinlenebiliyor. Kına ilahileri genel olarak dini kınalarda çalınsa da, dini bir kına yapmayacaksanız da bu ilahileri çalabilirsiniz.

Kına İlahisi İçin En İyi Öneriler

Kına ilahisi sözleri ile kına türkülerinin sözleri birbirine çok benziyor. Yani kına ilahisi denildiği zaman aklınıza kına ile hiç alakası olmayan, sadece dini içeriği olan ilahiler gelmesin. Kına gecenizde kınanız yakılırken bu ilahileri çaldırabilirsiniz.

Kına İlahisi Annem Bir Mektup Yazdım

Kına gecelerinde, kına yakılırken gelinin ağlatılması amaçlansa da gelinin annesine yönelik sözler içeren ilahiler de var. Bu ilahi, gelinin annesinden uzak kalması üzerine yazılmış. Eğer çok duygusal bir anneniz varsa bu ilahi onu sizden daha fazla ağlatabilir.

Kına İlahisi Kına Yakmış Ellerine

Bu kına ilahisi, Bartın yöresinde kına gecelerinde sık sık çalınan bir ilahidir. Tabii ki bu ilahiyi kına gecenizde çalmak için Bartınlı olmanıza gerek yok. Bu ilahi de kızın evinden ayrılması üzerine yazılmış bir ilahi. Kına yakılırken çaldırabileceğiniz bu ilahi, kına gecenize gelecek herkesi duygulandıracaktır.

Getir Ana Getir Tası

Kına ilahileri genellikle gelinin evden ve annesinden ayrılması üzerine yazılmış. Bu kına ilahisi de buna örnek verebileceğimiz ilahilerden biri. Kına geceniz için güzel bir ilahi arıyorsanız Getir Ana Getir Tası ilahisini tercih edebilirsiniz. Kınanız yakılırken bu ilahiyi çalmalarını isteyebilirsiniz.

Annemin Hayali Geldi Karşıma

Bu ilahi, aslında kına gecelerinde duymaya alışkın olduğumuz türden bir ilahi değil. İçeriğinde kına gecesiyle ilgili sözler yok ancak eğer anneniz vefat ettiyse ve kına gecenizde onu anmak istiyorsanız bu ilahiyi çaldırabilirsiniz. Çok duygusal bir yapınız varsa ve sizi çok olumsuz etkileyeceğini düşünüyorsanız başka bir ilahi de tercih edebilirsiniz. Sonuçta kına gecesi sadece gelinin ağlaması için yapılmıyor.

Bu sözler, kına gecesi atmosferine uygun olarak sevgi, birliktelik ve mutluluk temasını işlemektedir. İlahiler, bu özel gecede duygu dolu anlar yaşamak isteyenler için güzel bir tercih olabilir.

YORUM YAP


Sıradaki İLahiler

  • efendime selam söyle efendime selam söyle efendime selam söyle dinle mp3 indir bedava Efendime Selam Söyle İlahi Sözleri Uzatırım yetmez elim İlahisi Sözleri Efendime Selam Söyle ilahisi Zahidar Efendime selam söyle Sözleri Seher vakti esen yeller Efendime Selam Söyle sözleri Fırat Türkmen Efendime Selam Söyle sözleri Efendime Selam Söyle Müziksiz Efendime Selam Söyle ilahisi indir
  • Bir sabah gelecek kardan aydınlık  Bir sabah gelecek kardan aydınlık Kalbimin yarısı mekkedir , diğer yarısı medine , üstünde bir tül gibi kudüs vardır Bir sabah gelecek kardan aydınlık ilahi ve ezgi sözleri Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık - Abdurrahim Karakoç (2:19) İndir · Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık (2:06) İndir · Bir Sabah Gelecek Kardan Aydınlık (1:08)
  • İpekyolu - Leyla İpekyolu - Leyla Leyla bir simye oldu bir çok hal lerimize, İpeykyolundan da Leyla parçası farklı bir yorum ile gündem e gelmiş. Leyla ile çıkılan yolun sonu mevlaya götürür en belirğin özlelliklerinden. İnsanoğlu neyi ararsa onu bulurmuş.
  • yusuf can kutlu bir sevda yusuf can kutlu bir sevda yusuf can kutlu bir sevda ilahi sözleri Yüreğinde kor bir sevda, Yanar durur derdiyle, İman elde ateş gibi, Sızlar durur yüreğinde, Kutlu bir sevda seninki
  • islami Sohbet Siteleri islami Sohbet Siteleri islami Sohbet Siteleri,islami Sohbet odaları,Eğlence ve keyif bir arada dini sohbet ederek anın tadını çıkarmak gerek.İslami Sohbet’in keyfi hep bir arada olduğumuz zaman çıkar. Sohbet ile ilgili söylenmiş anlamlı değerli sözler.Söz ler için dini sözler. Karşılıklı sevgi ve güven, gerçek hayatta olduğu gibi, sanal sohbetlerde de insanların en çok aradığı şeylerin başında geliyor
  • hazan olum ilahisinin sozleri hazan olum ilahisinin sozleri içimizi titreten ilahi olaraka hatirladiğimiz ölüm ilahisi hazan olum ilahisinin sozleri Evden eve Gezer ölüm Ilahisi sözleri Ölüm var ölüm ilahi sözleri Cenaze ilahileri sözleri Ah bu Ölüm ilahi sözleri Dinimiz İslam ilahisi sözleri Kabir ilahisi Sözleri Hazan Ölüm ilahisi SOLMUŞ Beden ilahi sözleri
  • Celaleddin Ada - Gel Sultanım Celaleddin Ada - Gel Sultanım Celaleddin Ada - Gel Sultanım ilahi sözleri Ne kelam yetiyor Seni anlatmaya ne kalem. Ne Seni rüyalarda görmek yetiyor bu hasreti bitirmeyi. Ne de Medine ye gelmek Es-Selamu aleyküm Sultanım demek Muhteşem ilahi söyleyen de muhteşem gözümün nuru gönlümün sultanı seni canımdan çok seviyorum Allah ım bizleri kavuştursun insallah
  • ahir zaman cemal kuru ahir zaman cemal kuru ahir zaman cemal kuru ilahi sözleri Ahirzaman Sözleri - Ahirzaman İlahisini Dinle - Ahirzaman İlahi Sözleri Cemal Kuru kaleminden yazılan Ahirzaman ilahisinin sözlerisini sizler için aşağıda derledik. Ahirzaman İlahisinin Sözlerine aşağıdan erişebilirsiniz.
  • bu dünya fanidir imtihan için bu dünya fanidir imtihan için bedava bu dünya fanidir imtihan için sözleri öku gonder paylaş Kalbe huzur veriyor kaç defa dinlediğimi bilmiyorum bu dünya fanidir imtihan için ilahisi indir dinle sözleri ilahisi Defalarca dinledim arkadaşlarıma gönderdim Allah razı olsun kardeşlerim müziksiz dinlendiren bir ilahi bulduk sonunda Ne kadar özel ve güzel bir ilahi her sözü insanı uyandırmak için olmuş seslendiren kadeşimizinde ayrı bir güzel okumuş agzına yüreğine saglık rabbim sayınızı artırsın inşallah
  • Ali Ercan - Besmele ilahisi ve sözleri Ali Ercan - Besmele ilahisi ve sözleri Ali Ercan - Besmele dinle indir sözleri ilahileri Bu Besmele ilahisi çok güzel olmuş resmen böyle bir ilahi görmedim