2022 Son Cuma Mesajları

2022 Son Cuma  Mesajları

Etiketler Cuma mesajları, güzel sözler, damar sözler, ayet ve sürelar, ilahiler, islami sohbet, dini bilgiler, iyi geceler sözleri,
Sanatçı 2022 Son Cuma Mesajları
Kategori cuma-mesajlari
ilahi 1025 Kez dinlenen ilahisi
ilahiler İlahi Sözleri

2022 Son Cuma Mesajları Hakkında Detaylar

Yıllar geçsede   aylar, günlerde Cuma nın gelişi hep önemli ve diri biz müslümanlara.. Bu senenin de son Cumasıyla  sizlere  ayetli  hadis li mesajlar hazırettik..

 

Cuma mesajları, Müslümanlar tarafından paylaşılmaya başlandı. İslam alemi için büyük bir öneme sahip mübarek cuma günlerinde, Müslümanlar birbirlerine dua ve iyi dileklerini iletmek için yazılı kısa, Güzel ve anlamlı cuma mesajları gönderiyor.En güzel Cuma mesajlarını ve ayetlerini sizler için hazırladık. Kur'an-ı Kerim üzerinden ayetleri seçerek günün anlam ve önemini belirten Cuma mesajlarını gönderebilirsiniz. Sizler de beğendiğiniz mesajları dostlarınızla, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. İşte 2022  son Cumasının en güzel Cuma mesajları.

Allah'ım Sen affedicisin, affı seversin, beni de affeyle (Hadis-i Şerif)
Hayırlı cumalar.

Öylе bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…Şeytandan yaradana sığınki sefsin seni dеğil; sеn nefsini yаkаsın.
Hayırlı Cumalar.

Allahım Sen benim Rabbimsin; Senden başka ilah yoktur. Beni Sen yarattın; ben senin kulunum ve gücüm yettiğince Sana olan ahdime ve vaadime bağlıyım. İşlediklerimin (kötülüklerin) şerrinden Sana sığınırım. Üzerimdeki nimetlerini itiraf eder; günahlarımıda ikrar ederim. Beni Affet. Zira günahları bağışlayan ancak Sensin. Cumamız kutlu olsun.
Hayırlı Nurlu Cumalar...

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.' diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile
hayırlı cumalar dilerim.

Umutsuz olma! Olmaz deme. Umutları var eden, sebepleri yaratan, olmazları olduran ALLAH var. O varsa herşey var.
Hayırlı Cumalar...

Allah'ım, inancımızdan ötürü bizi zillete düşürmeye gayret edenlere fırsat verme. Bizi İslam yolundan ayırma.
Hayırlı cumalar dilerim.

Ey İnsanoğlu! Gaflet uykusundan uyanın! Bekliyor bizi bu o dehşetli günler tövbe edin kardeşler Allah affeder..
Hayırlı Cumalar.

Biliniz ki, kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur. Ra'd,13/28. Hayırlı Cumalar.

Ey Büyük Rabbim! Dinimizden dolayı bizi yok etmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri o büyük İslam dininin yolundan ayırma....
Hayırlı Cumalar

Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar...

AYETLİ VE HADİSLİ CUMA MESAJLARI

Peygamber Efendimiz (SAV) şöyle buyurdu: Allah'm, Senden bana teslim olmuş bir kalb ve doğru söyleyen bir lisan lütfetmeni niyaz ediyorum. (Tirmizi)
Hayırlı Cumalar...

Ey iman Edenler! Sabır ve namaz, dua ile Allah'tan dua isteyin. Şüphesiz Allah sabredenler ile beraberdir. (Bakara – 153) Cumanız mübarek olsun.
Selam ve dua ile!

Allah'ım Ezanla uyanan Abdestle kendine gelen Namazla huzura varıp Secde ile yaklaşan, Dua ile kulluğunu anlayan mü'min olmayı nasip eyle. Amin!
Hayırlı Cumalar.

Gündüz her iki tarafında ve gecenin saçaklarında namaz kıl! Muhakkak ki, iyilik kötülükleri giderir. Bu ise düşünebilenlere bir öğüttür. ( Hud Suresi ayet 114)
Cumanız mübarek olsun.

Cuma günü öyle bir an vardır ki kul o anda Allah'tan bir şey dilerse Allah mutlaka ona o isteğini verir." (Tirmizî, Cum'a, 2)

De ki; Eğer duanız olmasa Rabbimin katında ne ehemmiyetiniz var." (Furkan, 77)

Senden başka ilah yoktur. Seni her türlü noksandan tenzih ederim. Gerçekten ben kendine zulmedenlerden oldum. ( Enbiya suresi, 87)
Cumanız mübarek olsun!

Şüphesiz biz yeryüzünde olan şeyleri, onun üzerinde ziynet/süs yaptık. Böylece insanların hangisinin amel bakımından daha güzel olduğunu denemek istedik. (Kehf-7) Hayırlı nurlu cumalar.

Rabbim nefsimize CELALİYLE, kalbimize CEMALİYLE, hayatımıza HİKMETİYLE, hatalarımıza RAHMETİYLE, mahşerde MUHAMMED'İYLE yardım etsin İnşallah.
Hayırlı Cumalar.

ilahi dinle En güzel ilahileri dinlemek için, ücretsiz ve kolay bir şekilde giriş yapabileceğiz ilahi sözleri sitemize bekleriz.

Bedava ilahi indir Online dinle

YORUM YAP


Sıradaki İLahiler

  • İbretlik,İmtihan ve Dua Sözleri İbretlik,İmtihan ve Dua Sözleri Bu günki konumuz İbretlik sözler, imtihan,Dua da bulunmak, hayat da nelerle nasıl davranmamız gerekir, Hiçbir şeyin hiçbir şeye yetmediği yerde ALLAH herşeye yeter. Elhamdülillah. Hayalinin İmkansız olduğunu söyleyenlere deki; Allah her şeye gücü yetendir... Sizlerinde sevdiklerinize eşinize dost unuza yollayıp paylaşabilirsiniz..
  • adin gecer adin gecer dursun ali erzincanli adin gecer sözleri Adın Geçer Beni bekliyordun beş süt kardeşten birisin Hevazin sofrasında Halimenin evinde şeref misafirisin
  • esmaül hüsna ilahi esmaül hüsna ilahi Uyudum uyandım Elhamdülillah Çocuklar İçin Esmaül Hüsna İlahisi dinle indir esmaül hüsna ilahi Esmaul Husna Zikri indir, mp3 indir, dinle. Mp3 Medya internet ortamında kullanıcılarına herhangi bir ücret talep etmeden en iyi kalitede müzik indirme
  • Hafta sonu Özlü ve güzel sözler Hafta sonu Özlü ve güzel sözler Özellikle sosyal medyada en çok yapılan paylaşımlar arasında özlü sözler de yer almaktadır. Herkesin beğenisini toplayacak özlü sözler paylaşmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Güzel sözler özlü sözler ile de sevdiklerin yüzünde güzel bir tebessüm ve ya düşündürücü sözler oluşturabilirsiniz. Sevdikleriniz ya da yakın çevreniz ile güzel sözler,özlü sözler paylaşmak istiyor ve duygularınıza tercüman olacak sözler arıyorsanız doğru yerdesiniz.
  • cemal kuru ilahi sözleri cemal kuru ilahi sözleri cemal kuru ilahi sözleri cemal kuru ilahileri dinle bedava telefona indir Cemal Kuru Arafat Dağı İlahi Sözleri Cemal Kuru Kabrimin İlk Gecesi İlahi Sözleri Cemal Kuru albümleri ve Cemal Kuru albümlerindeki ilahilerin sözlerini ilahilerini sitemizde sizler için hazirladık
  • islami Sohbet Siteleri islami Sohbet Siteleri islami Sohbet Siteleri,islami Sohbet odaları,Eğlence ve keyif bir arada dini sohbet ederek anın tadını çıkarmak gerek.İslami Sohbet’in keyfi hep bir arada olduğumuz zaman çıkar. Sohbet ile ilgili söylenmiş anlamlı değerli sözler.Söz ler için dini sözler. Karşılıklı sevgi ve güven, gerçek hayatta olduğu gibi, sanal sohbetlerde de insanların en çok aradığı şeylerin başında geliyor
  • Ümit Dursun - Seydami Ümit Dursun - Seydami Ümit Dursun - Seydami ilahi sözleri Yol verin ona gideyim Cemalini seyredeyim Ben acılar içindeyim Özlüyorum ben Seydamı
  • Gün Gelecek Güneş Doğacak Gün Gelecek Güneş Doğacak Gün Gelecek Güneş Doğacak ilahi sözleri Dayan ey nazlı Aksa, çatma o mağrur kaşını Dayan ey nazlı Aksa, sil sen o gözyaşlarını Ey şehitler şehri Gazze, eyme dik tut başını Gazze ye gün gelecek güneş doğacak Kış bitecek yaz olacak Gazze o zalimlere mezar olacak
  • Abdurrahman Onul - Pirleridir Geylani Abdurrahman Onul - Pirleridir Geylani Abdurrahman Onul - Pirleridir Geylani ilahi sözleri Kadiriler geliyor, dağlar taşlar inliyor, Herkes susmuş dinliyor, Pirleridir Geylani. Ya ilahi bakisin, yer göğün sahibisin Pirleridir Geylani Sözleri - Pirleridir Geylani İlahisini Dinle - Pirleridir Geylani İlahi Sözleri Abdurrahman Önül kaleminden yazılan Pirleridir Geylani ilahisinin sözlerisini sizler için aşağıda derledik. Pirleridir Geylani İlahisinin Sözlerine aşağıdan erişebilirsiniz.
  • murat necipoglu bir yesil sancakli murat necipoglu bir yesil sancakli murat necipoglu bir yesil sancakli ilahi sözleri Halet ile bana bir hal göründü,  Bir yeşil sancaklı sultan göründü.  Gözümün gördüğünü söylerim size,  Bir yeşil sancaklı sultan göründü.